NannyDirekt

 

Vanliga frågor

 

Här nedan finns några vanliga frågor som vi får angående tjänsten som nanny.

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt elektroniska formulär som du hittar här. Ansökningar via post, e-post eller telefon har vi ingen möjlighet att granska.
Du kan i stor grad själv styra hur många timmar du kan jobba genom att ha ett tillgängligt schema och aktivt arbeta för att få in nya uppdrag. De flesta familjer behöver hjälp på vardagseftermiddagar och tidig kväll så därför brukar de flesta hamna på 3-10 timmar per vecka. Allt beror på hur nöjda familjerna är med dig.
För att kunna erbjuda en säker tjänst till våra kunder måste vi göra allt för att försäkra oss om att det är lämpliga personer utan något kriminellt förflutet som arbetar för oss. Detta är standard i alla yrken där man arbetar med barn.
Du kan fylla i en beställning genom att fylla i detta formulär. Glöm inte att skriva under dokumentet innan du skickar in det till Polisen. Det tar cirka 14 dagar innan du får utdraget med posten. Du kan skicka in utdraget till oss på följande adress: NannyDirekt, Baltzarsgatan 18, 21136 Malmö
Läs mer om lön och villkor för anställning under rubriken Lön & villkor.
Körkort är inget krav för att få jobb hos oss. Ibland är det dock en fördel när man ska ta sig till kunden.