NannyDirekt

 

Inför intervjun

Vi ser fram emot att träffa dig

På intervjun vill vi lära känna dig på ganska kort tid. Så fundera ut vad som särskiljer dig och vad du är extra duktig på. Det är bra om du är ute i god tid och ringer oss på 010-3333125 ifall du skulle få förhinder.

Du hittar hos på Kaptensgatan 24 i Malmö.
Karta »Detta händer efter intervjun

Efter att du varit hos oss kommer vi i vårt team på kontoret att diskutera om vi tror att du passar som nanny för NannyDirekt. Om du passar in kommer du att få ett utbildningsmaterial på cirka 70 sidor som du måste studera. Där får du lära dig grundläggade barnkunskap, säkerhet och annat som är nödvändigt för att bli nanny för NannyDirekt.

När du känner att du kan materialet bokar du in en tid för prov. På provet får du en timme på dig att svara på cirka 40-50 frågor och om du klarar provet blir du certifierad nanny. Om du inte klarar provet har du maximalt två nya chanser på dig att studera och boka nya tider.

Beställ utdrag från belastningsregistret

Det tar två veckor för Polisen att skicka ditt utdrag från belastningsregistret så det är en fördel om du beställer det så fort som möjligt även om du inte säker på att du gått vidare. Fyll i följande formulär och skicka in till Polisen via brev.

Begäran om utdrag »