NannyDirekt

 

Inför intervjun

Vi ser fram emot att prata med dig

Om vi tycker att du verkar intressant för jobbet som nanny kontaktar vi dig inom några dagar och meddelar detta. Därefter kommer vi att hålla en videointervju med dig för att lära känna dig ännu mer. Kort därefter meddelas du om du har gått vidare eller inte.

Detta händer efter intervjun

Efter videointervjun kommer vi i vårt team på kontoret att diskutera om vi tror att du passar som nanny för NannyDirekt. Om du passar in kommer du att få ett utbildningsmaterial som du måste studera.

Där får du lära dig grundläggande barnkunskap, säkerhet och annat som är nödvändigt för att bli nanny för NannyDirekt. För att säkerställa att du har förstått materialet får du sedan göra ett prov. Skulle du inte klara provet har du maximalt två nya chanser på dig att göra provet.

Beställ utdrag från belastningsregistret

Det tar två veckor för Polisen att skicka ditt utdrag från belastningsregistret så det är en fördel om du beställer det så fort som möjligt även om du inte säker på att du gått vidare. Fyll i följande formulär och skicka in till Polisen via brev. Glöm inte att skriva under dokumentet innan du skickat det till Polisen.
Begäran om utdrag »

Vart ska jag skicka in utdraget?

Du kan skicka in utdraget till oss på följande adress:

NannyDirekt
Baltzarsgatan 18
21136 Malmö