NannyDirekt

 

Världens bästa extrajobb

Det mest ansvarsfulla jobb man kan ha

Att ansvara för ett barn är det största ansvar man kan få och ett stort förtroende och därför är det viktigt att du som person är lämplig för rollen som nanny hos NannyDirekt. Ett arbete som nanny kan vara otroligt givande. När du blivit godkänd av oss får du regelbunden utbildning och certifiering som vi står för.


Olika behov

Våra kunders behov är väldigt olika och därför letar vi också efter olika typer av bakgrund hos våra nannies. Kanske kan du ett andra språk, är en stjärna på teckenspråk eller tycker om att baka. Det gillar vi.

En hjälpande hand

NannyDirekt tillgodoser familjer med professionell barnpassning för barn i alla åldrar. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att ha en egen nanny i sitt hem. Våra nannies ska vara den hjälpfulla hand som våra kunder behöver för att få ihop sitt livspussel. För att trivas som nanny ska man älska service och bli glad av att underlätta för och hjälpa andra.

Kom närmare barnen

I de flesta andra barnyrken arbetar man med större barngrupper där många barn ska samsas om de vuxnas uppmärksamhet. Som nanny arbetar du i stället nära familjen och med färre antal barn. Barnen får mer av din uppmärksamhet och tid och du får en nära relation till varje barn.