NannyDirekt

 

Vanliga frågor

 

Här nedan finns några vanliga frågor. Om du undrar något kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi är måna om en hög kvalitet på tjänsterna vi erbjuder. Våra nannies är alla certifierade innan de börjar arbeta hemma hos en familj. Dessutom är det av största vikt för oss att alla familjer får rätt nanny från början och därför har våra familjer möjligheten att själv läsa om våra olika nannies här på hemsidan. NannyDirekts nannies är alla aktiva nannies som använder tiden på bästa möjliga sätt - att tvätta, hämta på förskolan och laga mat är alla exempel på vad våra nannies gör och som ingår i timpriset.

Hos oss får du snabb service och nära kontakt. Du blir helt enkelt inte besviken på NannyDirekt.
RUT-avdraget kan du använda för max 25.000 kr per år och person. Beloppet gäller för både RUT- och ROT-avdrag tillsammans. Om du inte kan använda RUT-avdraget betalar du i stället det fulla beloppet för våra tjänster - vilket är det dubbla beloppet. Om du kan använda RUT-avdraget betalar du in det avdragna beloppet resten av pappershanteringen sköter vi. För att du ska bli kvalificerad för RUT- och ROT-avdrag måste du ha en svensk inkomst och betala skatt.
Eftersom alla våra nannies på hemsidan är certifierade och redo för att ta uppdrag, så kan våra familjer komma igång snabbt. Det är inte ovanligt att familjer redan dagen efter en bokning väljer att träffa nannyn.
Alla nannies har olika erfarenheter av hur många barn de är vana vid att passa samtidigt. Du kan därför läsa på våra olika nannies presentationer om hur många barn de kan ta hand om på samma gång. Om ni behöver en nanny till ett barn eller till tre barn påverkar inte priset. Däremot är det endast de barn som bor i hushållet som nannyn kan passa. Vi tar aldrig mer än fem barn (som behöver barnvakt) per nanny.
Alla nannies är under arbetstid och på väg till och från uppdrag försäkrade om någonting skulle hända. Dessutom kan de alltid vända sig till för snabba svar om de har frågor eller funderingar.
Alla våra nannies är minst 18 år gamla och de  är alla ostraffade. Samtliga har erfarenhet av och älskar att arbeta med barn. Dessutom är alla våra nannies certifierade och har därmed gått en utbildning i HLR-barn samt genomfört och klarat NannyDirekts Nannycertifiering. Alla våra nannies skriver även på ett sekretessavtal innan de påbörjar ett uppdrag.
Du kan redan nu söka bland våra nannies och se om någon passar in på den utbildning eller erfarenhet som ni söker. Skulle ni inte finna det ni söker kan ni alltid kontakta kundtjänst så hjälper de er.
Om er nanny blir sjuk blir ni meddelade detta samt erbjudna att ta in en annan nanny som kan ersätta ordinarie nanny. Har ni haft flera olika nannies erbjuder vi alltid i den mån det går en nanny som ni tidigare har träffat.
Innan nannyn börjar arbeta hos er kommer nannyn hem till er för ett första möte på en timme för att i lugn och ro gå igenom vad ni vill ha ut av vår tid hos er. Denna timme är kostnadsfri. Ni kan även gå in och se på nannyns egna presentation här på hemsidan.
Skulle ni inte känna er nöjda med er nanny kontaktar ni oss så hjälper vi er att byta till en annan nanny. Vi vill självklart att ni ska få den nanny som passar er familj bäst.