NannyDirekt

 

Lisbeth NannyDirekt

Lisbeth

Extramormor i mellanskåne

Lisbeth är en nanny som älskar barn och som vilket jobb som krävs i en familj då hon själv är förälder till två numera vuxna pojkar. Hon älskar att laga mat från grunden och att baka och vet hur man får ett hem i ordning med allt från att hålla rent och att få undan tvätten till att förbereda inför morgondagen. Vi rekommenderar Lisbeth för er som önskar en nanny med stor egen erfarenhet av barn och familjesysslor.

Fakta om Lisbeth

Erfarenhet Vårdat och passat två egna pojkar i hemmet Elitidrottsförälder Arbetat kvällstid med lokalvård, under småbarnsåren. Inskrivare på tidningsförlag 4 år Kundserviceavdelning på tidningsförlag 26 år Heminteriör och trädgårdsintresse Nybyggnation bostadshus
Utbildning Handelslinje yrkesskola, 2 år. Löpande datautbildningar i yrkeslivet, 30 år. Oriflame konsulent, 32 år. Nikken magnet konsulent, 10 år.
Körkort Ja
Max antal barn 5
Matlagning Mycket bra
Modersmål svenska
Barnets lägsta ålder 0 år
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk svenska
Husdjursallergi nej
NattNanny Ja
EventNanny Ja
Specialkunskap Allroundkunskaper inom barnpassning, matlagning, bakning, städ-och klädvård.

Videopresentation

Sagt om Lisbeth

Skulle vilja tacka för all hjälp med vår bokning! Lisbeth var jättebra med Vincent, hon var så varm o välkomnande, det var tryggt för oss alla. Tusen tack!

Anja

Vi är jättenöjda med Lisbeth som var helt underbar! Mitt barn har sovit ganska länge när hon var här så hon har även vårstädat vår tvättstuga och gjorde jättemycket i huset, långt över våra förväntningar.

Emma

Det gick bra med Lisbeth även om min tvååring var lite avig mot henne. Han somnade när jag skulle lämna hemmet så det blev ingen bra överlämning. Men Lisbeth var en klippa! Ja, hon gjorde en hjälteinsats i min kyl och i mina köksskåp. Sååå tacksamt!!

Tiffany

Karta

Lisbeth är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Lisbeth under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Lisbeth hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.