NannyDirekt

 

Johanna NannyDirekt

Johanna

Fakta om Johanna

Utbildning Tandsköterskeutbildningen (yrkeshögskola), examen december 2014. Naturvetenskapliga programmet - miljöinriktning (gymnasie), student 2012
Erfarenhet Jag har två yngre syskon, varav en med diabetes typ 1, som jag fått passa en del när de var små. Jag har själv också diabetes typ 1, och har därför lätt att förstå både det praktiska och det känslomässiga med sjukdomen. Jag jobbar även en del med barn inom tandvården, en miljö där man många gånger får lugna och ha tålamod med barnen.
Körkort Ja
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 6 mån
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk Svenska, engelska
Husdjursallergi Nej
Specialkunskap Diabetes typ 1 (sprutor och pump), husdjur, tandvård,

Videopresentation

Karta

Johanna är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Johanna under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Johanna hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.