NannyDirekt

 

Sabina NannyDirekt

Sabina

Fakta om Sabina

Utbildning Medieprogrammet, inriktning fotografisk bild och grafisk design. Gymnastikutbildning för barn och ungdomar.
Erfarenhet -Timvikarie på förskolor/grundskolor inom Lund -Hjälp vid trimningar av hund, kloklippning, bad -Barnflicka/olika uppdrag hos familjer -Barnflicka. Barnpassning, enklare matlagning och städning, läxläsning. -Timvikarie på förskolor i Linköping -Barnskötare för barn 1-5 år -Praktik på Förskolan Lysmasken, Ljungsbro Bemötande av föräldrar med barn, blöjbyte, servering av mat, aktiviteter för barn, sagostund, läggning av barn efter lunch.
Körkort Nej
Max antal barn 5
Barnets lägsta ålder 0 år
Flytande språk Svenska, engelska

Videopresentation

Karta

Sabina är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Sabina under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Sabina hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.