NannyDirekt

 

Kristina NannyDirekt

Kristina

Fakta om Kristina

Utbildning Studerar socionomprogrammet vid Lunds Universitet. Jag har hunnit läsa psykologi, sociologi och juridik på min pågående utbildning. Jag har även en avklarad HLR-utbildning.
Erfarenhet Jag har tidigare arbetat på Leos lekland i två år. Jag var bland annat kalasvärd och jag har även erfarenheter av köks och café biträde. Jag har även varit med i projekt som till exempel ungdomsrådet för Malmö festivalen och även en del volontär arbet för soppkök Malmö.
Körkort Ja
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 2 år
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk Engelska, makedonska, serbiska, kroatiska, bosniska
Husdjursallergi Nej
EventNanny Ja
Specialkunskap Jag är en glad, positiv, omtänksam och driven person. Jag arbetar mycket självständigt och dels är jag väldigt human av mig. Jag har varit delaktig i en del projekt som till exempel ungdomsrådet för Malmö festivalen och Soppkök Malmö så jag har arbetat mycket med barn och vuxna i olika grupper.

Videopresentation

Karta

Kristina är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Kristina under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Kristina hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.