NannyDirekt

 

Alla familjer är olika

Vi anpassar oss efter er familj

NannyDirekt erbjuder många olika typer av nannytjänster då behovet av en nanny ser olika ut i olika familjer. Kanske är det en hel natts sömn med som ni önskar få varje vecka? Då kan en nattnanny vara ert bästa alternativ. Har ni ett viktigt möte som är svårt att avboka och samtidigt har sjuka barn kan ni ta hjälp av NannyVabben. EventNanny kan ni använda om ni planerar kalas eller bröllop och behöver nannies som ansvarar för barnen. Oavsett hur era önskemål ser ut hjälper vi er.

Alla våra uppdrag ser olika ut och exakt hur ni vill att er nanny ska hjälpa er skräddarsyr ni sedan tillsammans med er nanny under ert första möte.

Hur går det till?

Direkt efter att ni har kontaktat oss kommer ni att få förslag på en nanny som kan passa just er familj. Om allt känns bra bokar vi sedan ett första möte åt er med nannyn. Har ni själva redan hittat en passande nanny kontaktas nannyn med en gång så att ni kan boka in en första träff. Första träffen varar en timme och då kan ni i lugn och ro gå igenom med nannyn hur ni vill att tjänsten ska se ut. Vill ni se hur andra familjer har gjort kan ni titta här. Detta möte är även till för att ni ska kunna känna så att allt känns bra med nannyn innan ni startar tjänsten. Detta möte är gratis och efter mötet följer alltid vi på NannyDirekt upp hur det har gått.

Om allt känns bra kan ni redan under första träffen boka in schema och arbetspass direkt till nannyn. Eftersom alla våra nannies är färdigutbildade och har sina scheman uppe på hemsidan så går det snabbt att komma igång. Redan nästa dag är inte ovanligt.

Efter att ni har påbörjat tjänsten får familjen en kontaktperson vars främsta syfte är att familjerna ska känna sig så nöjda som möjligt. Vi genomför även kontinuerliga uppföljningar. Vi vill ha så glada och nöjda familjer som det bara går och som kan lita på att vi alltid finns nära tillhands vid frågor och funderingar.
  • Gratisträff med nannyn innan familjen börjar
  • Skräddarsydda lösningar till varje enskild familj
  • Egen kontaktperson till familjen
  • Kontinuerliga uppföljningar
  • Kom igång redan i morgon