Vi anpassar oss efter er familj

NannyDirekt hjälper olika familjer med barnpassning och hushållstjänster i ett upplägg som skräddarsys efter varje enskild familjs behov. Hur just ert upplägg ska se ut går ni tillsammans med nannyn igenom i lugn och ro under ett första möte.

Vår personal är utbildad, certifierad, bakgrundskontrollerad och med erfarenhet av barnpassning av barn i samma ålder som era barn. Självklart har vi ansvarsförsäkring om något skulle gå i sönder och givetvis får vår personal en rimlig lön som är pensionsgrundande.

Hur går det till?

Direkt efter att ni har kontaktat oss kommer vi att starta igång en matchningsprocess med våra nannies. Ni kommer sedan att få förslag på en nanny som kan passa just er familj. Om allt känns bra bokar vi sedan ett första möte åt er med nannyn. Första träffen varar en timme och då kan ni i lugn och ro gå igenom med nannyn hur ni vill att tjänsten ska se ut. Mötet är även till för att ni ska kunna känna efter så att allt känns bra med nannyn innan ni startar tjänsten. Detta möte är gratis och efter mötet följer alltid vi på NannyDirekt upp hur det har gått.

Om allt känns bra kan ni redan under första träffen boka in schema och arbetspass med nannyn. Vi genomför sedan kontinuerliga uppföljningar.

Vad ingår?

Våra nannies anpassar sig efter er familjs behov och önskemål. För att kunna få skattereduktion från Skatteverket (RUT) krävs att passningen är i och omkring barnens hem. Följande ingår i tjänsten:

• Alltid kostnadsfritt möte med nannyn
• Professionell barnpassning av 1-4 barn (beroende på nannyns erfarenhet)
• Lämning och hämtning på förskola / skola / fritids / aktiviteter etc.
• Lek, aktivering, utflykter i eller utanför ert hem
• Hushållstjänster efter överenskommelse med er

Abonnemang

Våra abonnemang passar dig som har ett regelbundet behov av barnpassning. Genom att köpa ett visst antal timmar varje månad får ni ner timpriset. Våra abonnemang har ingen bindningstid och enbart 30 dagars uppsägningstid. Du kan välja ett abonnemang som passar det antal timmar ni behöver varje månad. Skulle ni inte använda alla timmar en månad sparas de till kommande månader. Läs mer om våra abonnemang här »

Enstaka tillfällen

Är ert behov sporadiskt är enstaka tillfällen med fördelaktigt. Priset blir lite högre per timme, men ni köper inte fler timmar än ni behöver.