Boka intervju

Vad kul att du gått vidare med din ansökan och nu ska boka in en intervjutid. Innan du bokar in en tid kan du läsa lite mer om hur våra intervjuer fungerar.

Videointervju
På Stor & Liten och NannyDirekt använder vi oss av tekniken för att spara din och vår tid. Vi använder oss av videointervjuer där intervjun hålls genom din dators webbcam eller genom din mobil. Vi håller inga intervjuer på vårt kontor. Istället klickar du på en länk med din mobil eller dator och kommer till ett videosamtal där vår personal kommer att hålla en intervju med dig. En genomsnittlig intervju tar cirka 10 minuter.

Vad behöver jag?
En dator med webbkamera eller en helt vanlig kameramobil med internet. När du har bokat din intervjutid kommer du att få en länk skickad till din mail. Länken går till ett videorum där du och vår personal kommer att träffas vid det datum och tidpunkt som du nu kommer att boka in. Du kan i förväg klicka på länken för att se om din dator / mobil fungerar i videorummet. Om inte så finns möjlighet att installera en app i din Android eller iPhone-mobil istället.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Efter att du bokat in din intervjutid kommer du få detaljerad information om hur du gör och hur våra videointervjuer fungerar till din mail.