Michelle

Michelle är född 1999 och bor i Åkarp.

Videopresentation för Michelle

Lär känna Michelle genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Michelle

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Gymnasium, 2015-2018
ProCivitas Malmö, ekonomi inriktning

Universitet, 2020-
Handels vid Göteborgs Universitet, ekonomi kandidat

Erfarenhet/Work experience Au Pair
I April 2019 åkte jag iväg till New York för att arbeta som au pair. Innan detta har jag haft mer än 200h barnpassningstimmar, därIbland ett tvillingpar på 1 år. Som au pair tog jag hand om 3 underbara killar på 1, 3 och 5 år. Vi lekte mycket, åkte på utflykter, jag skjutsade dem till skola och aktiviteter och förberedde diverse måltider. Mina 15 månader som au pair är de mest spännande månaderna i mitt liv, jag fick så mycket glädje av barnen och växte mycket som person!

Innebandy ledare
Under cirka 1 år var jag hjälptränare för pojkar 06 ? som då var 7 år. Jag ledde övningar, lärde dem regler då jag också varit domare på föreningsnivå, och såg till att de hade roligt på träningarna!

Andra arbetslivserfarenheter
Jag har sedan jag varit 15 år alltid haft ett jobb vid sidan av mina studier. Jag har arbetat på Via Piazza som kassapersonal, på Intersport, ekonomiassistent på Femtorp, speditionsassistent på Begoma och idag jobbar jag extra på ICA. Alla jobb har gett mig glädje och erfarenheter jag tar med mig även i barnpassningen, så som stresstålig, positiv, tålmodig och social.

Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 2
Lägsta ålder / From age 10 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking svenska, engelska
Allergier / Allergies nej
Övrigt / Other info Jag har under flera år dansat och spelat innebandy, vilket brukar resultera i dansparties och innebandyträning under mina barnpassningstimmar. Jag älskar att vara aktiv och göra saker med barn, allt från pyssel till att åka på utflykt. Jag lär mig så mycket från barn och de fyller mig med så mycket glädje, därför älskar jag att vara barnvakt.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort som möjligt