NannyDirekt

 

Ida NannyDirekt

Ida

Aktiv nanny med passion för hästar

Ida är utbildad barnskötare och är en nanny som tycker om ett aktivt liv. Själv har hon tävlat på hög nivå inom ridsport i flera år och tillbringar mycket av sin tid i stallet. Ida har mycket erfarenhet av barn i olika åldrar. Ida är pigg och positiv och tycker om när det är fint runt omkring henne, hon hjälper mer än gärna till med allt i hemmet.

Fakta om Ida

Utbildning Är 21 år och bor i Vellinge. Har studerat barn och fritid på Sundsgymnasiet i 3 år. Har även praktiserat i 2 år med barn och även suttit barn vakt en hel del. Har väldigt mycket i bagaget sedan mina 3 år på gymnasiet.
Erfarenhet Har jobbat/praktiserat med barn i två år från 5-10 år. Har suttit barn vakt åt barn från 11 månader och uppåt. Har även haft barn i grupp på en en ridskola ett antal gånger. Älskar att jobba med barn, är väldigt positiv och driftig. Och sprider energi.
Körkort Ja
Max antal barn 2
Matlagning Normal kunskap
Barnets lägsta ålder 6 mån
Barnets högsta ålder 10 år
Flytande språk Engelska och pratar lite Tyska
Husdjursallergi Nej har själv en massa djur hästar och hundar.
NattNanny Ja
EventNanny Ja

Videopresentation

Karta

Ida är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Ida under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Ida hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.