NannyDirekt

 

Gretha NannyDirekt

Gretha

Fakta om Gretha

Utbildning Ungdomsledare, Korpen. Utbildning för att kunna leda barn och ungdomar i olika träningsgrupper. Konfirmandledare/ungdomsledare, Linköpings stift. Utbildning genom kyrkans unga för att kunna vägleda barn och ungdomar. Livsmedelsprogrammet, Anders Ljungstedts gymnasium. Utbildning i att hantera och tillaga olika typer av livsmedel men inriktning butik.
Erfarenhet Har haft sportisgrupper med barn i åldern 6-8. Lättare barngympa. Lärt ungdomar i åldern 10-12 street dance. Varit konfirmandledare i åldern 15-16. Lekt med vänners och släktingars barn.
Körkort Nej
Max antal barn 3
Matlagning Mycket bra
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 1 år
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk Engelska, norska
Husdjursallergi Nej
NattNanny Nej
EventNanny Nej
Specialkunskap Matlagning/bakning, pyssel, växter/planter, högläsning

Videopresentation

Karta

Gretha är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Gretha under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Gretha hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.