NannyDirekt

 

Allis NannyDirekt

Allis

Fakta om Allis

Utbildning I gymnasiet studerade jag Bild och form, och efter det har jag läst måleri och keramik på folkhögskola i två år.
Erfarenhet Jag har tidigare vikarierat på olika förskolor och arbetat främst med barn i åldrarna 3-6 men också lite med yngre barn. Samtidigt som jag vikarierade på förskolor, hade jag under ett halvår fast tjänst som städare på en av förskolorna. Jag har också vikarierat i förskolekök.
Körkort Nej
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 2 år
Barnets högsta ålder 10 år
Flytande språk Engelska och svenska
Husdjursallergi Katt, häst och hund.
NattNanny Ja
EventNanny Ja
Specialkunskap Jag har erfarenhet av att laga specialkost, till exempel mjölkfritt och vegetariskt. Jag har studerat teatersminkning och har erfarenhet av ansiktsmålning, tycker om att engagera barnen i lekar, musik, pyssel och skapande.

Videopresentation

Sagt om Allis

Allis är en ängel! Trevlig, omtänksam, ansvarsfull... Hon är så gullig och intressant att prata med, som om hon är en gammal vän. Hela familjen tycker om henne jättemycket. Ni kan verkligen vara stolta att hon presenterar NannyDirekt. Det gör hon på alla bästa sätt. Tack så mycket att ni skickade henne till oss.

Tamara

Karta

Allis är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Allis under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Allis hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.